Trhlinky pochvy

Dobrý den. Obracím se na Vás s intimním dotazem. Nikdy jsem neměla po nebo během sexu problémy. Při poslední návštěvě gynekologa mě doktorka strčila nastroje nasilím dovnitř, bolelo to, krvácela jsem a měla trhlinku, i přesto, že ví, že jsem dole úzka, menší nástroje si nevzala a byla neopatrná. Od této doby mě trápí problémy, že po sexu se mi vždy natrhne ta kůžička u vstupu do pochvy. Není to velká trhlina, pouze je vidět popraskání kůže, nicméně to vždy třeba tri dny dost bolí a pálí při močení. Stěry mi doktorka vždy dělá a pokaždé negativní, i když mám světlý výtok, prý je to normální. Dočetla jsem se, že sliznice může praskat, když je narušená mikroflora nebo je pritomna mykoza- i kdyz jsem žádné obtíže typu svědění pálení neměla, pro jistotu jsem si koupila v lékárně canestengyn combi- 3 tbl a mast, nyní užívám 10 probiotických čípků abych tedy napravila mikroflóru a mažu infadolanem. Zkoušeli jsme sex i třeba tři týdny vynechat, aby se ranka zahojila a další se nevytvořila ale marně, vždy vypada vse v poradku a pote to praskne znova a nyní to prasklo i při zavádění toho probiotického čípku i kdyz se snazim byt sebe víc opatrná. Na fotce natržení neni vidět, protoze je to jakoby zevnitr, ale ke svému nynějšímu gynekologovi prostě nejdu a hledám si nového. Nevim jestli s timto problemem mohu jit i na gynekologickou ambulanci. Prikladam fotku a prosim, nevidite tam neco patologickeho? Je mi to hloupe ale cetla jsem i na internetu o nejakych kondylomatech, nemohu to mit take? Partner je tedy bez obtizi. Spis se na nas uz podepisuje frustrace z toho, ze stale nemuzeme mit sex. Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Již jsem vám odpovídal bude se pravděpodobně jednat o zánět vchodu poševního sliznice je zarudlá je potřeba zhotovit kultivaci včetně citlivosti mikrobní obraz poševní a potom nasadit cílenou léčbu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Ekg Můžete mi Prosím podrobněji rozepsat EKG ktere vam vyfotím. . . Nezdá se mi...
  • Masturbace, je normální? Docela se za svůj dotaz stydím. Velice ráda chodím...
  • Dormicum P. Doktor Čupera, môj 5-ročný syn bude absolvovať menší chirurgický...
  • Žaludeční neuroza Již rok mě neustále trápí žaludeční neuroza.Jsem z toho...
  • Předávkování ibalginem Chci se zeptat kolik prášků ibalginu 400mg má sníst...
  • Bolest podbřišku Už dva týdny mám tupou a stálou bolest v oblasti podbřišku...
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x