Tri regol 21+7

Dobrý den,chtěla bych se zeptat : 5 let používám antikoncepci tri regol 21+7,před měsícem jsem marodila,protože jsem neustále měla výtok a špinila jsem,tak mi doktorka napsala antibiotika,vše bylo v pořádku,ale teď zase špiním.Mám vyměnit antikoncepci?Četla jsem si pár dotazů,tak bych byla moc ráda za odpověď.Ďekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste měla vždy cyklus v pořádku, pravděpodobně to nebude antikoncepcí. Můžete ji zkusit změnit, ale potíže se špiněním budou spíše rázu nemoci a rekonvalescence.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Fakta a mýty o revmatoidní artritidě
Články: Fakta a mýty o revmatoidní artritidě
Lidově řečeno revma je...
Když se řekne akromegalie
Články: Když se řekne akromegalie
Akromegalie je hormonální...
Ischemická choroba dolních končetin
Články: Ischemická choroba dolních končetin
Ischemická choroba dolních...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: