Tri-regol + augmentin

Dobrý den, beru antibiotika Augmentin 625mg kvůli zánětu moč. měchýře a ve středu bych je měla dobrat. Nato ve čtvrtek dostávám menstruaci a v ponděli začínám novým platíčkem antikoncepce. Chtěla bych se zeptat, jestli se pak celé to příští platíčko až do další menstruace nemohu spolehnout na HA nebo stačí třeba 14 dní po dobrání se chránit jinak. Předem Vám moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Girlie! Nový cyklus od pondělka byste měla být účinkem HAK plně chráněna.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x