Triamcinolom leciva a planovane tehotenstvi

Dobry den, je vhodne otehotnet, jestlize jsem pul roku uzivala Triamcinolom Leciva a Zodac v souvislosti s atopickym akzemem a nyni jsem jiz mesic bez obtizi a zadna leciva neuzivam? Dekuji.

Odpověď odborníka:

Pokud jste ji měsíc bez terapie neměl by to být problém,buďte bez obav Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: