Trichomoniaza

Dobrý den, v případě, že bych trpěla CHRONICKOU trichomoniazou BEZ PŘÍZNAKŮ, poznal by to gynekolog z pravidelného vyšetrení děložního čípku (stěr na prevenci HPV) nebo by musel cíleně pátrat po této bakterii? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Pro ověření trichomoniázy je potřeba vyšetřit buď mikrobní obraz poševní nebo kultivaci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: