Trichomoniáza

Dobrý den, léčila jsem se spolu se svým partnerem na Trichomoniázu, a to sice 10 dní užíváním Entizolu/oba dva/ 2x denně, plus já jsem si na noc zaváděla poševní tobolky Klion D 100. Nyní asi týden po dokončení léčby se mi opět objevil výtok-stejný jakým jsem trpěla před léčbou. Je možné, že léčba nebyla úspěšná? Během léčby jsme měli s partnerem styk, ale s použitím kondomu.Na kontrolní prohlídku se mám zastavit až za půl roku. Prosím o radu. Předem děkuji. Verča

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Veroniko, možné to je, trichomonáda nemusela být citlivá na léčbu, rozhodně zajděte znovu za lékařem - měl by Vám dát odpověď, jestli je to recidiva nebo něco jiného. Držím palce.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vaječníky
Články: Vaječníky
Vaječníky jsou důležité...
Sestavte si správný jídelníček – napoví vám potravinová pyramida
Játra v ohrožení: jak poznat problém
Články: Játra v ohrožení: jak poznat problém
Játra jsou životně důležitý...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Pozor na zvětšené lymfatické uzliny – mohou značit zánět i rakovinu
Sex v těhotenství – co když žena nechce?
Články: Sex v těhotenství – co když žena nechce?
Obecně lze říci, že sexu v...
Desatero pro unavené oči
Články: Desatero pro unavené oči
Dnešní doba, kdy občas jen...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: