Trichomoniáza

Dobrý den,byla jsem na gynekologii na stěru a ze stěru zjistily,že mám trichomoniázu s manželem jsme dostaly léky Entizol na 10 dní.Ve článkách jsem se dočetla,že tato nemoc není jen z nevěry.Chci se zeptat jestli je možné tuto nemoc získat(manžel se hned po souloži nechodí osprchovat).Jestli je možné,že se tato nemoc objeví.Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nákaza je možná od jiného nakaženého přenosem z prádla, ručníku a na wc a podobně ale velmi velmi vyjímečně. Vím, že se vám nevěře asi nechce věřit, ale platí zásada: důvěřuj, ale prověřuj! Absence sprchování po souloži tuto nemoc nevyvolá ani ji nezpůsobí. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: