Trichomoniáza

Hezký den, chtěla bych se zeptat, zda mohu mít trichomoniázu bez příznaků...měla jsem po styku s partnerem přibližně tři dny drobné pálení a výtok, ale spíše jsem to přikládala pohlavnímu styku po delší pauze. ZA tři dny problémy odezněly a nyní se cítím v pořádku. Můj sexuální partner je však ženatý a léčí se nyní se svou ženou na trichomoniázu. Na gynekologii to mám daleko a je to složité a tak bych chtěla poradit, zda i já bych se měla léčit. Jiného partnera jsem už dva roky neměla a před měsícem a půl jsem byla na preventivní prohlídce, kde mi bylo řečeno, že vše vypadá v pořádku.Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je velmi pravděpodobné, že jste trchomoniazu získala, bylo by vhodné přeléčení, lékař vám předepíše nejspíše metronidazol nebo obdobný lék.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: