Trikuspidální regurgitace

Dobrý den, je mi 20 let a nedávno mi byla zjištěná trikuspidální regurgitace středně závažná. Tak sem se Vás chtěla zeptat, jestli je možné, aby se mi to zhoršilo a musela bych jít na operaci nebo to takle středně závažný budu mít celý život ? Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

V průběhu života se mohou, ale nemusí chlopenní vady zhoršovat. Jistě byste měla být po celý život dispenzarizovaná s pravidelnými echokardiografickými kontrolami.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Entizol Již přes měsíc mám bolesti v pravém podbřišku a v oblasti bederní páteře...
  • Torze varlete Přítel v dětství prodělal torzi levého varlete. Operativně mu...
  • Problémy se spaním Mám problém, který se mi stal již po třetí, poprvé loni a...
  • Zánět ledvin 2 Včera jsem získala odpověď na svůj dotaz /viz. níže/ a velice za...
  • Vedlejší účinky doxyhexal Před měsícem po nechráněném styku s partnerkou mě...
  • Tlak v hlave a usiach Chcela by som sa opytat na tlak v hlave a usiach. Asi...
Naposledy čtené: