| Nápověda

Trikuspidální regurgitace

  • Dotaz od: Lenka
  • Publikováno: 3.4.2010

Dobrý den, je mi 20 let a nedávno mi byla zjištěná trikuspidální regurgitace středně závažná. Tak sem se Vás chtěla zeptat, jestli je možné, aby se mi to zhoršilo a musela bych jít na operaci nebo to takle středně závažný budu mít celý život ? Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

V průběhu života se mohou, ale nemusí chlopenní vady zhoršovat. Jistě byste měla být po celý život dispenzarizovaná s pravidelnými echokardiografickými kontrolami.

 
Sleva na léky:
Jako uživatel uLékaře.cz získáváte slevu. Slevový kupón zde.
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Nejčtenější dotazy
Nejnověji hodnocení lékaři
 
Naposledy čtené:
Medicínská poradna uLékaře.cz<br />Položte dotaz přímo z mobilu HLASUJTE PRO
APLIKACI

kategorie
Pro lepší svět