| Nápověda

Trikuspidální regurgitace

 

Dobrý den, je mi 20 let a nedávno mi byla zjištěná trikuspidální regurgitace středně závažná. Tak sem se Vás chtěla zeptat, jestli je možné, aby se mi to zhoršilo a musela bych jít na operaci nebo to takle středně závažný budu mít celý život ? Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

V průběhu života se mohou, ale nemusí chlopenní vady zhoršovat. Jistě byste měla být po celý život dispenzarizovaná s pravidelnými echokardiografickými kontrolami.

 

Doporučený článek: Stále se vám nedaří otěhotnět? Možná je na čase vyhledat specialistu

Snažíte se o miminko, a stále nic? Po těch mnoha letech, kdy jste se snažili otěhotnění vyhnout, to právě teď, když si to přejete, nejde? Prozradíme vám, kdy už byste na to...  celý článek

Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Bolavý žalud Vážený pane doktore, je mi opravdu trapné Vám psát, ale s mým...
  • Útvar na kůži Dceri, 10 let, se před týdnem udělal jakýsi útvar nad klíční...
  • Orchiopexe Můj 7 letý syn nemá sestouplá varlata. Dostali jsme termín operace na...
  • Zpožděni menstruace Chtěla jsem se zeptat jestli je možné že by se mohly...
  • Komorove extrasystoly Este sa chcem spytat co vyvolava tie extrasystoly ked...
  • Metoda no-poo Ráda bych se zeptala, zda je metoda mytí vlasů no-poo nějak...
Kam dál
Naposledy čtené: