Triple test

Dobrý den,ráda bych se zeptala na Váš názor,mám za sebou odběr choriových klků s negativním výsledkem,přesto mě gynekolog přesvědčoval,že si mám nechat udělat i triple test,není v tomto případě již zbytečný?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, redakce se omlouvá za opožděnou odpověď. Odběr choriových klků slouží ke genetické diagnostice plodu a je upřesňujícím vyšetřením po triple testu a jiných screeningových metodách (vyšetření nuchální translucence, screening ve 12.týdnu). Proto je dle mého názoru zbytečné provádět nyní triple test. Nicméně je vhodné, abyste se svého lékaře zeptala, co máte od triple testu očekávat, když už máte dle odběru choriových klků dítě po genetické stránce v pořádku.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: