Triple test

Dobrý den, hldaina hCG mi vyšla o něco nižší než je běžné. Věk při odběru 27,7, týden gravidity při odběru 15+4 dle utz (dle PM 16+2), hmotnost 62kg, AFP 23 (0,8Mom), uE3 3,1 (1,06MoM) a hCG 15379 (0,43MoM). Jde o 1.těhotenství, oplodnění proběhlo přirozenou cestou. Kontrolní utz je mi doporučen kvůli možnosti Edwardsova syndromu, ale jdu na něj až za 3 týdny. Co si o výsledcích myslíte vy? Předem moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vypočtené riziko Edwardsova syndromu u plodu je nízké, každopádně podstupte zmíněné ultrazvukové vyšetření. S negativními výsledky budete i vy klidnější.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x