Triprim

Dobrý den, dnes jsem začala užívat Triprim, mám pravděpodobně nějaké bakterie, které mi působí v močovém měchýři problémy jako při zánětu. Ale vyskytly se u mne nežádoucí účinky (bolest hlavy). Mám tyto léky užívat dále, nebo ukončit užívání? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud by bolesti byly skutečně silné a přetrvávaly více než den, přerušte užívání a poraďte se se svým lékařem o ev. nasazení jiného preparátu.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: