Triprim a antikoncepce

Dobrý den, na zanět močového měchýře jsem dostala chemoterapeutikum Triprim, v příbalovém letáku se nepíše nic o tom že by mělo vliv na antikoncepci když jsem se ptala v lékarně odpověděli mi že by nemělo.Stejně mam ale strach jestli antikocepce nebude ovlivněna.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, skutečně by neměl být snížen účinek antikoncepce, nicméně pokud máte strach, můžete použít ještě další ochranu (kondom).

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: