Tříselná hernia

Dobrý den jsem měsíc a týden po operaci tříselné kýly.Chtěl bych se zeptat kdy přibližně můžu jít do práce která je hodně fyzicky namáhavá popř. kdy můžu začít s fitness.Také by mě zajímalo jaký byl konkrétní zákrok, jestli se síťkou hraniční nebo klasicky. Můj OL mi to nebyl schopen vysvětlit.Zde předkládám pooperační zprávu. Děkuji za vysvětlení s pozravem Martin N.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Martine, po 5 týdnech od operace tříselné kýly, která probíhala standardně a bez komplikací je možné plné zatížení svalů břišní stěny, tedy i fitness. K druhé části otázky musím říci, že se nedivím praktickému lékaři, že nevěděl , zda-li máte síťku nebo ne. Z propouštěcí zprávy to není zřejmé ani chirurgovi . Klasická operace kýly se myslí většinou postup bez síťky, ale ve Vašem konkrétním případě to nemusí platit.Takže Vám nezbývá, než se zeptat operatéra. Zdraví Dr.Simon Julínek

MUDr. Simon Julínek
MUDr. Simon Julínek

Pracoviště: klinika Palas Athea

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Bolesti hlavy: poznejte jejich příčinu, (nejen) kvůli léčbě
Nevěra: Smska? Líbání? Nebo sex?
Články: Nevěra: Smska? Líbání? Nebo sex?
Často se přeme, co vlastně...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bolesti zad
Články: Bolesti zad
Alespoň jednou za život...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: