Tříselná kýla

Dobrý den. Chtěla bych Vás poprosit o radu ohledně našeho synka, kterému je 14 měsíců. Penis, který v důsledku zduřelé a nateklé pravé strany se vybočuje na stranu levou. Pravá strana asi 5 cm je tvrdá a vypouklá. Šourek na této straně je pak propadlý a jakoby zmodralý nebo tmavě zbarvený. Domnívala jsem se, že je to tříselná kýla. Po návštěvě urologa, který synovi provedl ultrazvuk kýlu vyloučil, jen řekl, že tříslo je měkčí, jinak vše v pořádku. Mně se to však nezdá, problém je stále častější a myslím i závažnější, neboť od návštěvy urologa se otok dostal až do zmíněného šourku. Předem děkuji za odpověď. Přikládám fotografie.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Dano. Podle popisu a přiložené fotografie by se mohlo jednat o tříselnou kýlu. Stav rozhodně vyžaduje vyšetření, nejlépe dětským chirurgem. Kýla nespadá do urologické specializace. Mimochodem vyšetření už jen praktickým dětským lékařem by mělo stačit k tomu, aby Vám doporučil, na koho se máte obrátit. Hezký den.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ženská masturbace
Články: Ženská masturbace
Mnoho žen ještě stále žije...
Létejte bezpečně i s onemocněním srdce
Články: Létejte bezpečně i s onemocněním srdce
Chtěli byste někam letět...
Ucpaný nos může upozornit na další zdravotní problém
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Články: Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Masturbace je normální...
Tajemství chemoterapie
Články: Tajemství chemoterapie
Rakovina – slovo, které v...
Na bolesti hlavy platí změna jídelníčku i homeopatika
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: