Tříselná kýla

Dobrý den,začalo mě bolet v na pravém místě v podbříšku ,bolest nepřichází sama od sebe ,ale např. když zakašlu tak to cítím pouze tam ,a když na dané místo zatlačím ,tak to trochu bolí ,ale nijak křečovitě nebo tak...jinak žádný otok ,nic viditelné ,tak nevím jestli mám opravdu kýlu a nebo jen natažený sval.Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Patriku. Je možné, že se skutečně jedná o kýlu. Příznaky by tomu odpovídaly. Bohužel jinak než klinickým vyšetřením u lékaře a případným doplněním ultrazvukového vyšetření nelze diagnózu definitivně vyloučit anebo naopak kýlu prokázat. Doporučuji tedy, abyste se ozval na můj pracovní telefon 728 052 472. Dal bych Vám termín ke konzultaci a můžeme všechno osobně probrat. Hezký den.

MUDr. Tomáš Šebek
MUDr. Tomáš Šebek

Specializace: Chirurgie zaměřená na laparoskopické operace
Pracoviště: Chirurgické oddělení Nemocnice Na Františku

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x