Tříselná kýla

25.4. jsem byl laparoskopicky operován na tříselnou kýlu vlevo. 26.4. večer mi hnědozčernala levá strana "pytlíku" a později téměř celý a další den i horní polovina penysu. Zároveň obojí mírně oteklo. Je to tak v pořádku? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vlastimile, rozhodně to není v pořádku a měl by jste neodkladně vyhledat lékaře- chirurga.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: