Tříselná kýla

Dobrý den, Dnes jsem byl u chirurga, ketrý mi potvrdil tříselnou kýlu. Po prohmatávání mi řekl, že kýla je teprve začínající a nemá cenu zatím posílat na operaci. Podle lékaře bych mel přijít na prohlídku za 3 - 4 týdny a pak se domluvíme na operaci. Chci se jen zeptat pokud to neni moc velká doba čekání. Děkuju za odpověď :)

Odpověď odborníka:

Dobrý den Rudolfe, kýla se časem zvětšuje, ale spíše v řádu roků. Za 3-4 týdny patrně vůbec nezmění velikost. Závisí to ale i na Vaši fyzické aktivitě. Neměl by jste zvedat nic těžkého, protože to zvětšování kýly urychluje. Jestli by jste chtěl nález konzultovat na jiném pracovišti, můžete se ke mě objednat na stránkách www.palas-athena.cz, kde se věnujeme laparoskopickým operacím tříselné kýly.

MUDr. Juraj Mosendz
MUDr. Juraj Mosendz

Specializace: Chirurgie
Pracoviště: Palas Athena, Klinika jednodenní chirurgie

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: