Tříselná kýla

Jsem měsíc po operaci tříselné kýly,kterou jsem již podstoupil po třetí. Nicméně vše proběhlo v pořádku ale už asi tak před týdnem jsem pocítil stejné bolesti jako před operací při kašli nebo kýchnutí,pak na týden bez bolesti a od včerejšího večera mám bolesti znovu. Můžou vzniknout i po takové době (1 měsíc) nějaké kompkikace?Nerad bych podstupoval znovu to samé už OO čtvrté. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud kýla takto opakovaně recidivuje ( objevuje se znovu ), tak je vyšší riziko, že dojde znovu k recidivě. Ještě zkuste chvíli vydržet - stále probíhá hojení rány. Pokud budou obtíže trvat zhruba i 2 měsíce po operaci, nechte se znovu vyšetřit.

MUDr. Petr Majtan
MUDr. Petr Majtan

Pracoviště: Chirurgická klinika Fakultní Nemocnice Motol

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: