Tříselná kýla

Chtěla bych se zeptat,je možné ze triselna co ma přítel,celkem velkou může ovlivnit jeho libido? Jsme spolu 5 let a poslední asi 2 roky řešíme stále dokola otázku sexu,dříve nechtěl spát se mnou,a radši se uspokojoval sam,ted uz ani to ne.ne sex nestačí jednou za tři čtyři měsíce a ještě pet minut. Mluvili jsme o tom mockrát,ale nic se nejlepší,tak mne napadlo jestli to může mít z te kýly,děkuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Gabrielo,
ne, tříselná kýla samotné libido neovlivní.
Zkuste si s přítelem pořádně promluvit či navštívit psychologa.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: