Tříselná kýla

DOBRY DEN,MAM TRISELNOU KYLU,MAM S TIM PROBLEMY V PRACI A CHTEL BYCH SI JI NECHAT OPEROVAT OPERUJI SE KYLY I PRES LETO DEKUJI KUMINEK KLADNO

Odpověď odborníka:

Samozřejmě, kýlu po krátké přípravě, interním a laboratorním vyšetření lze upravit kdykoliv.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x