Tříselná kýla

Dobrý den, můj kamarád má tříselnou kýlu již dva měsíce a nechce jít k lékaři. Má ji již značně velikou. Mám strach zda nemůže být ohrožen na životě. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Může dojít k uskřinutí a následně k peritonitidě - zánětu pobřišnice, což je život ohrožující komplikace.

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: