Triselna kyla

Zdravim, nevim jak bych to presne popsal, ale tetno problem uz mam delsi dobu a jedna se konrektne o to, ze se mi nad penisem v okoli trisel obejuveje takova bulka, hlavne pri chuzi, nebo kdyz zapnu brisni svalstvo a nebo po vypiti tekutiny, kdyz na ni mirne zaltlacim tak zmizne, nak vyrazne to neboli, spis me stve jak uz mam tendenci si tam furt sahat a pri chuzi me to mirne taha, naopak kdyz lezim tak uplne zmizi, mohlo by se jednat o triselnou kylu, popripadne si mam dojit za svym praktickym lekarem ?? Dekuji moc za vasi odpoved. (Rad chodim do posilovny a nechtel bych aby tento problem nejak vyrazne omezil) Jeste jednou dekuji.

Odpověď odborníka:

Tříselná kýla je velmi pravděpodobná. Zodpovězeno výše, obra'te se na chirurgickou ambulanci k vyšetření a ošetření

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x