Třiselna kyla

dobry den mam doraz pritel ma třiselnou kylu a ma jit na operaci ma strach ze pak uz nebude moc mit deti ma to vliv i na sexualni zivot ? Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Řádná operace tříselné kýly nemá žádný vliuv na poihlavní život a na možnost mít v budoucnu děti.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
triselna kyla | Od: pavel | 14.10.2013 21:42
Dobry den mam zrejme triselnou kylu nevim to jiste ale mam nad levym varletem bouli ale jde zamačknout ale pak vystoupa zpet nevim zda jit na operaci nebo se to da jinak vylečit.děkuji za odpověd.
reagovat
re:triselna kyla | Od: Administrátor | 16.10.2013 13:19
Dobrý den, pro zodpovězení Vašeho dotazu je třeba položit dotaz do poradny. V rámci diskuze lékař neodpovídá. Vstup do poradny je zde: http://www.ulekare.cz/poradna-rozcestnik

Děkujeme

Administrátor uLékaře.cz
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: