Triselna kyla

Dobry vecer mam 3 den po laparoskopicke operaci triselne kyly vse probihalo bez komplikaci,2 den po operaci jsem byla propustena domu.Ted me boli zada,spatne se mi leze na postel,nevim jak si lehnout,mam nafoukle bricho,spatne se mi chodi.Nemam ani bolesti tri ranky necitim vubec jen na strane jak mam sitku to citim.Nevim jestli je to normalni stav po operaci a jestli ano za jak dlouho bude vse v poradku.Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Vámi popisované příznaky takto krátkou dobu po operaci bych považoval za normu. Nepíšete, zda máte obtíže s pocitem na zvracení, se zvracením, se stolicí, případně zda nemáte teploty. Každopádně Vaše obtíže by měly rychle ustupovat. Pokud budou přetrvávat, obraťte se na operatera

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: