Tříselná kýla

Dobrý den, jsem 10 týdnů po operaci tříselné kýly vpravo laparoskopickou metodou se síťkou. Od 6. týdnu jsem začal znovu cvičit vše bylo v pořádku než mne v noci probudila píchavá bolest v místě bývalé kýly. Od té doby mám s tim místem v určitých polohách (kotrmelec) znovu problémy. A tak se tedy ptám co může tyto problémy způsobovat. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Filipe. Nejsem si jistý, jestli je 6 týdnů po operaci dostatečná doba na rekonvalescenci, neřkuli aktivní cvičení, které popisujete. Není jiná možnost, než navštívit Vašeho ošetřujícího lékaře - chirurga, který Vás operoval. Pokud jste nedodržel léčebný režim, hrozí Vám riziko recidivy. Kromě fyzikálního vyšetření bych doporučil event. sonografii. Hezký den.

MUDr. Tomáš Šebek
MUDr. Tomáš Šebek

Specializace: Chirurgie zaměřená na laparoskopické operace
Pracoviště: Chirurgické oddělení Nemocnice Na Františku

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Gynekologické vyšetření
Články: Gynekologické vyšetření
Co vás čeká při...
Zčervenání kůže po alkoholu nemusí znamenat alergickou reakci
Roztroušená skleróza
Články: Roztroušená skleróza
Roztroušená skleróza (RS...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
(Ne)bezpečnost užívání vitamínu D v těhotenství
Články: (Ne)bezpečnost užívání vitamínu D v těhotenství
Čekáte miminko? Pak byste...
Víte, co jíst a nejíst při průjmu?
Články: Víte, co jíst a nejíst při průjmu?
S průjmem se téměř každý...
Zadáno pro ženy: přírodní léčba infekcí močových cest
Články: Zadáno pro ženy: přírodní léčba infekcí močových cest
Pálení a řezání při močení...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: