Triselna kyla (oprava)

Dobry den, tak je to 10 den co jsem po operaci triselny kyly, zrovna dneska jdu na vyndavani stehu a chtel jsem se zeptat, zdali bych mohl o vikendu zacit pomalu s posilovanim, ve zprave mam napsano, ze zatez plna mozno po vyndani stehu bez omezeni, bolesti citim uz jen nepatrne, operace byla provedena laparoskopicky, dekuji moc za vasi odpoved

Odpověď odborníka:

Po laparoskopické operaci je možnost zatěžování a případného posilování umožněna časněji než po operaci otevřenou cestou. Posilovat horní konetiny, pletenec pažní, okamžitě na příklad vsedě, ale plné posilování postupně od 3. týdně po operacio do 6. týdně. Myslím, že není třeba nic uspěchat. Všechno chce svůj čas.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x