Tříselná kýla, pooperační problém.

Jsem jedenáctý den po operaci levostranné tříselné kýly laparoskopicky. Již druhý pooperační den jsem si nahmatal nad levým varletem podivný tuhý útvar kapkovitého tvaru. Byl jsem u urologa a na ultrazvuku, tam vyloučili varikokélu a jinné choroby související s reprodukčními orgány, také mi zdělili, že jde pravděpodobně o kýlu. Na chirurgii mi zase bylo zděleno, že to pravděpodobně kýla nebude. Co to je? Díky....

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bez přesné znalosti výsledků ultrazvuku je bohužel velmi těžké rozhodnout. Opravdu se může jednat o kýlu, ale také nemusí. Doporučoval bych znovu konzultaci na chirurgii. Hezký den.

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: