Tříselní kýla

Dobrý den, Měl bych menší dotaz ohledně tříselní kýly. Mám kýlu už od 12 let nyní mi je 17 let. Začal jsem to řešit až teď, protože mě začalo trochu pobolívat. Byl jsem na ultrazvuku a tam mí „řekli, že tam nic nevidí“. Od těch 12 jsem tam měl ještě bulku, která šla zamáčknout a asi od 15 let mi to zmizlo, ale občas to pobolívá, třeba při větší námaze. Nevím, jestli je lepší zajít do nemocnice. Děkuji

Odpověď odborníka:

Vyšetření na chirurgické ambulanci je jistě na místě. Existuje i pojem měkké tříslo a i to se někdy řeší operativním zpevněním steny třísla. Po vyšetření, ale přesně vám odpoví váš chirurg.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: