Tříselní kýla a srůsty

Dobrý den pane doktore. V dětsktví jsem byla 3x na operaci tříselní kýly (klasický chirurgický zákrok) a už přes rok se s manželem neúspěšně snažíme o dítě. Chtěla jsem se Vás zeptat, zda po těchto zákrocích můžu mít s otěhotněním problém (např. srůsty nebo neprůchodné vejcovody). Moc Vám děkuji za odpověď!!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Aneto. Nemyslím si, že by to nějak souviselo s operacemi, případné komplikace tohoto druhu více hrozí u mužů. Doporučil bych nějaké komplexnější vyšetření a nejlépe asi cestou Vašeho ošetřujícího gynekologa. Hezké svátky.

MUDr. Tomáš Šebek
MUDr. Tomáš Šebek

Specializace: Chirurgie zaměřená na laparoskopické operace
Pracoviště: Chirurgické oddělení Nemocnice Na Františku

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x