Třísla

Problémy s bolestmi v tříslech někdy až do horní části stehna mám delší dobu, ale poslední 3 měsíce je to horší a horší. MR potvrdila konvolut střev v oblasti po operaci appendixu. Gynekologie-bolest při vyšetřování pravého vaječníku, ale po gyn stránce vpořádku, prý se na vaječník tlačí střeva. Kolonoskopie OK, jen u konečníku hemoroidy. Sono nic nenašlo (močový měchýř, střeva, děloha). Krev a moč OK.Pan doktor léčí 3 týdny žaludeční dietou,Entizol a Lactulosa. Nález MR na páteři-prý bych měla mít bolesti do levé nohy, tam ale do nedávna bolest nebyla. Je to stále horší, již mě bolí podbřišek vlevo i vpravo tak, že je večer již tak bolestivé chození - bolí to do slabin a já musím dokonce někdy použít i francouzské hole, abych došla z koupelny do ložnice. Už nevím jak dál. Ráno vstávám jako by se nic nedělo a během dne se to horší a večer je to nejhorší. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Potíže by mohly souviset se zády, což by měl posoudit neurolog, dále by mohlo jít o onemocnění kyčlí...takže doplnit i ortopedické vyšetření, rozhodně vyzkoušet zatím pár tablet Ibalgin nebo Aulin...aby se vidělo, zdali se po těchto lécích nějak uleví či nikoliv...také je důležité se podívat na léky jestli berete nějaké...například statiny na cholesterol dělají velmi často podobné kritické stavy....rovněž může být problém přímo v tříslech a může se "chystat" tříselná kýla...takže skutečně nutno se poradit u jiného lékaře...vámi uváděná léčba je opravdu poněkud mimo slušně řečeno...zdravím

MUDr. David Folprecht
MUDr. David Folprecht

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: