Trisla, sourek zarudnutí vyrážka

Dobry den, před týdnem se mi udělala vyrážka po tele, nejvíce v oblasti trisel. Poté zmizela a ted se mi udělala jeste blíže pohl. Orgánům a zasahuje az na sourek který je zarudly a svedivy. Mam to z obou stran, premyslel jsem ze to mohou bejt zapareniny nebo tak. Jsem v Thajsku na dovolené a používám analergin a framykoin pudr. Děkuji za odpověď s pozdravem K

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může to být reakce téměř na cokoliv - jídlo, kosmetika, vliv teploty, expozice slunci.... Analergin tbl. bych užívala nadále , klidně navyšte dávky na 2x denně. Framykoin bych zatím vynechala, spíše bych zkusila Fenistil mast nebo Calciovou mast. Pokud by se přidaly jiné obtíže - teploty, zažívací obtíže..., tak bych doporučovala vyšetření u lékaře. Vynechte ostrá jídla, citrusy, čokoládu, ořechy, plísňové sýry, ryby.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: