Tříslo,spíš pod varlaty.

Dobrý den přeji,mám asi 3 roky problem s pravým tříslem kde se mi tvoří boulička.Doktor mi to už asi 3 krat nařezával a dostal jsem i nějaké antibiotika ale problém přetrvává.Nikdo mi zatím nemohl pomoci a opakované chir. zakroky jsou nepřijemné :(

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Filipe. Těžko takto virtuálně soudit, oč se jedná. Pokud je to zánět mazové nebo potní žlázy, mívají tendenci k recidivám. Někdy je řešením autoimunizace speciálně připravenou vakcínou. Zkuste to navrhnout svému ošetřujícímu lékaři, vakcíny se připravují ve spolupráci s imunologem. Hezký den.

MUDr. Tomáš Šebek
MUDr. Tomáš Šebek

Specializace: Chirurgie zaměřená na laparoskopické operace
Pracoviště: Chirurgické oddělení Nemocnice Na Františku

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: