Tříštivá zlomenina stehení kosti

Dobrý den,manžel mě 20.9.2008 tříštivou ulomeninu stehenní kosti do kosti mu byl dán nitrodřenový hřeb + šrouby u kolene a v stehenní části.Chtěla jsem se zeptat budou manželovi vyndávat nitrodřenový hřeb?Jak cca dlouho trvá léčba do úplného uzdravení?Děkuji za odpověd Hanka

Odpověď odborníka:

Pokud je zlomenina léčena osteosyntézou, tzn. operačně s použitím šroubů a drátů, většinou se tyto materiály odstraňují za 2 roky po operaci. Jak dlouho bude probíhat rehabilitace vám nejsem schopná napsat, hojení tříštivé zlomeniny je samozřejmě komplikovanější , záleží i na věku pacienta, jeho přidružených chorobách, individuální schopnosti hojení. Ale přesnou informaci vám jistě podá váš ošetřující lékař.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: