Tříštivá zlomenina zápěstí

Dne 20.9. jsem utrpěl tříštivou zlomeninu zápěstí, bylo mi reponováno a fixováno sádr.dlahou, že o dalším postupu rozhodnou jiní lékaři. Na kontrole 24.9. mi byla navržena nová reponace nebo operační s niž jsem souhlasil. 28.9 mi byla provedena operace tříštivé Collesovy fraktury - osteosynt. LCP Dlaha - Diag. : S5250 fct radii dist I.dx. Do vytažení stehů dne 8.10 až do současné doby bez fixace a další léčby do kontroly 23.10. na Traumatologické poradně. Ruka bolí převážně v noci, nepřirozený tlak, jenž v dne není tak palčivý, obča náhodně píchající, lépe to popsat nedokáži. Měl jsem cvičit prsty ale víc než do cca 50% s nimi zatím nehnu - do bolesti, píchání. Celkově mám sice v ruce lepší pocit, ale bojím se abych něco nezanedbal? Neměl jsem mít předepsány nějaké rehabilitace? Miroslav

Odpověď odborníka:

Toto musíte konzultovat se svým lékařem a operaterem

MUDr. Josef Mráček
MUDr. Josef Mráček

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: Orthopedia s.r.o

 
Líbí se vám odpověď?
-12 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: