Trittico 75

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je škodlivé dlouhodobé užívání léku Trittico? Zhruba před 5-ti lety jsem trpěla nespavostí, úzkostnými stavy a ty směřovaly až k depresi, lékař mi předepsal Ciralex a Trittico na spaní. Časem se stav upravil, takže Cipralex už nepotřebuji, ale na spaní si stále musím brát čtvrtku Trittica 75. Můžu si tím přivodit nějaké nepříjemnosti? Nevím jak jinak spaní řešit, bez léku spím neklidně a často se budím. Děkuji předem za odpověď.S pozdravem K.

Odpověď odborníka:

Trittico není návykové a pokud bez něj neusnete, je to jistě vhodnější řešení než užívání hypnotik. Navíc Vámi uváděná dávka Trittica je velmi nízká, neměl bych proti jeho delšímu užívání námitek.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+10 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x