Trittico ac 150

Dobry den, v minulosti som sa liecila na Panicku poruchu, nastastie uspesne s liekom Elicea 10mg - 3 roky. Pred 3 mesiacmi som postupne pocas pol roka lieky vysadzala. Avsak po asi 3 tyzdnoch sa u mna zacala objavovat nespavost, nasledne cez den, nervozita, podrazdenost, neklud, .... Moj lekar mi skusil nasadit liek Trittico AC 150 1/3 na noc. Liek beriem uz nieco vyse 3 tyzdnov. Spanok sa mi ako tak upravil, avsak trapia ma pravdepodobne neziaduce ucinky liekov. Zo zaciatku to bola ranna malatnost, nevolnosti, hnacky, ktore postupne ustupili. Ale kazdodenne od poobednajsich hodin az kym nejdem spat ma trapi busenie srdca, nizky tlak a velmi vyrazne vnutorne chvenie v celom tele. Je to velmi neprijemne a sklucujuce, neviem sa poriadne na nic sustredit, boli ma z toho chvenia a uzkosti uz aj cele telo, hlavne krcna a hrudna chrbtica. Moj lekar ma teraz dovolenku a preto by som sa chcela poradit, ci je to este v tomto stadiu ( 3 tyzdnovej liecby) normalny prejav, ci mam vydrzat, alebo je potrebne liecbu upravit, resp zmenit. Trpim aj Histaminovou intoleranciou, nemoze to mat prosim Vas spolu nejaku suvislost ? myslim tym ako aj reakcia na lieky a ako aj samotne ochorenie PP a uzkost. Dakujem velmi pekne J

Odpověď odborníka:

Milá Janko. Symptomy,které máte jsou Panické záchvaty. Panické záchvaty nejsou vyléčitelné medikací,což sama zažíváte:-( Mají příčinu, nejsou nikdy bez logiky. Máte více možností,které povedou k cíli. Zrušit berličky-tabletky.- 2 hodiny denně sportovat, žít naplno, zrušit kompromisy. Abstinovat. Hledat svou smysluplnou cestu,která nebude cestou ustrašeného Ega. Pomocná léčba Sedatif PC 3x2. Další léčbu lze naplánovat s pomocí psychologa evropské úrovně,homeopata,lékaře čínské medicíny,někoho,kdo se vyzná:-) Mechanická očista jater a žlučníku dle MUDr.Jonáše je vhodným doplňkem léčby. Držím Vám palce a přeji jediné-ODVAHU. To je ten nejúčinnější lék¨!! Děkuji Vám srdečně za důvěru. Petr Jugas mens-sana@seznam.cz

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: