Trojkalenný nerv

Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat zda se nemů jednat o zánět trojklaného nervu. nejprve mne začala bolet hlava , trpím tenzní bolesti hlavy nebo migrenou. užívám Asantra, nyní se přidala i bolest zůbů, spíše čelisti, bolest u kořene nosu, nad spánkami. Bolest v dutinách. Myslela jsem si že mám zánět dutin ale na ORL to vyloučily dle rentgenu mám dutiny volné. Dělali mi i rozbor krve a všechny hodnoty jsou v normě. Bolest mě stále trápí. je to taková nározová cítím tlak a takové zvláštní píchání. nejhorší je bolest té čelisti. u praktické lékařky jsem byla . zde mi byl změřen tlak a doktrorka konstatovala že je to ze stresu a z nervů. na neurologii jsem se objednala ale příjdu na řadu až za 4 měsíce. Nemůže se jednat o zánět trojklanného nervu. nebo to by se poznalo z krve ? už nevím na koho se obrátit. všichni mi říkají , že si to vsugerovávám , což si nemyslím. ráno se zbudím a začne mě to bolet , celý den atd.. už jsem zoufalá

Odpověď odborníka:

Milá Moniko. Obyčejný rentgen nedokáže vyloučit zánět dutin. Je třeba CT dutin.Poproste o něj. Z krve se diagnostikovat nedá,zvýšené markry zánětu( FW a CRP) ovšem mohou ukázat na probíhající nebo proběhlý( jakýkoliv) zánět. Stress o kterém Vaše lékařka hovoří,samozřejmě oslabuje imunitu a jakékoliv onemocnění může proběhnout s těžším průběhem. Držím Vám palce, aby Vám brzy pomohli a uzdravili Vás. kontakt na mě je mens-sana@seznam.cz S pozdravem Petr Jugas

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: