Trojklanný nerv

dobrý den, měla bych dotaz ohledně užívání léku rivotrill na zánět trojklanného nervu, zdá se mi silný ,motá se mi hlava a mám obavy ze závislosti ,nejsem doposud zvyklá brát léky.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Ještěrko! bolest při zánětu trojklanného nervu může být velká. Záleží na vás, zdali potíže s rivotrilem jsou větší než ty bez něj... Závislosti se nebojte.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: