Trombofilie

dobrý den, je mi 36let, po porodu mi byla zjištěná trombofilie, neberu žádné léky, jen kysl.listovou, a chtěla bych podstoupit neinvazivní bezbolestnou liposukci, je to možno nebo jsou nějaká rizika.......??? děkuji Helena

Odpověď odborníka:

Záleží na stupni závažnosti trombofilie, zákrok povolí nebo nedoporučí lékaař, který bude zákrok provádět. Při trombofilních stavech je ale každý zákrok rizikovější.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: