Trombofilie a azalia

Dobrý den, byla u mě objevena trombofilie- mutace PT 20210A heterozygot a byly mi doporučeny antikoncepční pilulky Azalia. Chci se zeptat, jestli je toto vhodné řešení? Děkuji

Odpověď odborníka:

Je to možné řešení protože Azalia je čistě gestagenní antikoncepce, přesto bych zvážil zavedení nitroděložního tělíska. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: