Trombofilní mutace

Dobrý den, v blízké době bych měla podstoupit IVF. Asi v 17 letech jsem měla zánět hlubokých žil na noze a nějakou dobu užívala léky proti srážení krve. Dodnes trpím občasnýni otoky levého lýtka. Známá měla podobný problém a potvrdila se jí dg trombofilní mutace. Chtěla bych se zeptat, zda je pro mě IVF nebezpečné a zda mám již před prvním pokusem vyžadovat od svého lékaře genetické a imunologické vyšetření pro případné vyloučení či potvrzení trombofilních mutací. Děkuji za odpověď Monika

Odpověď odborníka:

Moniko, dobrý den! Jsem rozhodně pro to, abyste podstoupila co nejdříve (před IVF) genetické vyšetření a nechala si potvrdit/vyvrátit trombofilní mutaci.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Články: Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Odstranění křečových žil...
Otoky po hmyzím bodnutí nepodceňujte
Články: Otoky po hmyzím bodnutí nepodceňujte
Možná vy nebo vaše děti...
Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Články: Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Chystáte-li se vyřešit...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x