Trombofilní mutace

Dobrý den přeji, prosím Vás o odpověď. Při rozboru krve mi bylo zjištěno následující viz.zpráva laboratoře: Heterozyg.mutace MTHFR ve 2 lokusech - není závažný tromb.stav.Autoprotilátky (ANA,ENA,ANCA,Ab kardiolipin,Ab annexin, Ab protrombin AMA) vše negativní. Můžu v tomto případě nahradit Warfarin Anopyrinem 100mg/denně? Moc děkuji i za minulou odpověď. Děkuji

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že byste už na Anopyrin přejít mohla, nicméně za současného důsledného dodržování prevence v případě rizikových stavů ( dlouhé cesty, letadlo, imobilizace na lůžku, operace...).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: