Trombóza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda, když se cca 4 týdny léčím s povrchovou trombózou v noze, jestli bych mohla jít normálně do sauny, vířivky apod. Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pobyt v sauně se nedoporučuje 3 měsíce po tromboze. Ale pokud máte potvrchový zánět žil již přeléčený a kompletně to zmizelo, tak saunu dobře zvažte. V teple se žílám nedělá dobře. Do lázní vás také nevezmou do 3 měsíců po tromboze. A nedoporučuji vám žádné hormony typu antikoncepce. Přeji brzké zdravení.

MUDr. Veronika Kaššovicová
MUDr. Veronika Kaššovicová

Specializace: Hematologie a tranfuzní lékařství
Pracoviště: Hematologická ambulance Nemocnice Jablonec nad Nisou

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: