Tromboza?

Dobry den, Chtela jsem se zeptat. Mam uz delsi dobu problem s bolesti koncetin, patere a kloubu. Mam strach ze jde o trombozu. Rodice ji nikdy neprodelali, akorat deda ano. Antikoncepci neberu, obezitou netrpim a pohybu mam taky dostatek. Bolesti se vzdy objevi hlavne kveceru a pred spanim, pres den se bolesti obvykle nevyskytuji. Podstoupila jsem odbery na infekcnim, kde vysledky vysly dobre, minuly tyden mi u praktickeho lekare brali krev take vsechno v poradku, pred 2 mesici jsem byla na nuklearnim oddeleni, kde mi pichli radioaktivni latku, a vysledek byl take negativni. Myslite si, ze by se tromboza ci embolie ukazala v krvi ci na nuklearnim oddeleni nebo nikoli? Nutno podotknout ze mam velke rpoblemy s pateri v oblasti bederni. Dekuji vam za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při trombóze nejsou bolesti páteře. Bolí pouze nohy, většinou pouze jedna a pořád. Dle Vašeho popisu je trombóza málo pravděpodobná. Nevím, jaké vyšetření Vám dělali a jaký orgán vyšetřovali.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: