Tromboza

DOBRÝ DEN JIŽ NĚKOLIK LET BERU LINDYNETE,VÁŽÍM 85 KG A PROBLÉMY V RODINĚ S TROMBOZOU NEBYLY,JEN MAMINKA MÁ VYŠŠÍ TLAK.MOHU TROMBOZU DOSTA KVŮLI MÉ NADVÁZE?NEMUSÍM SE DÁL BRÁT ANTYKONCEPCI?A POKUD BYCH MUSELA PŘESTAT NASTANOU NĚJAKÉ PROBLÉMY?DĚKUJI JANA

Odpověď odborníka:

Pokud chcete mít jistotu nechte si udělat testy na Leydenskou mutaci dále vám poradí podle výsledku váš gynekolog. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: