Tromboza

  • Dotaz od: Marian Valko
  • Publikováno: 18.10.2009
  • uLékaře.cz

Po třech letech léčby warfarinem mám stále neprůchodný žilný systém.Mám poruchu proměny homocisteinu.Jaké mám vyhlídky do budoucnosti ? Dá se to odstranit ? Třeba i chirurgicky ? Prosím o radu.Děkuji. Valko.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při léčbě trombóz vždycky záleží, v jakém místě se trombus vytvoří. Možností je vždy několik, doporučoval bych proto opětovnou konzultaci s ošetřujícím lékařen. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: