Tromboza

Dobrý den, mám trombozu LDK + prodělanou oboustrannou drobnou plicní embolii. Antikoncepci jsem vysadila. Jsem na Warfarinu 5. Nitroděložní tělísko mi gynekolog nechce zavést z toho důvodu, že jsem ještě nerodila. Je nějaká jiná nehormonální možnost antikoncepce kromě kondomů a krému? Děkuji

Odpověď odborníka:

IUD je možno zavést i ženám,které dosud nerodily, jen je nutné vybrat správnou velikost a počítat s tím,že možnost samovolného vypuzení je o něco větší příjemný večer

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: