Tromboza

dobry den už 5 dni mě pobolíva levá noha ze začatku jen od kolene dolu ted už celá noha není to prudká bolest lehce mě pobolívá i nad hyždětem ,ale největší bolest cítím v koleni a kolem kolene hlavně když koleno propnu nebo vytočím do stran také občas cítim na holeni takové palení jako kdybych se odřela v noci bez bolesti noha bez jakýchkoliv změn bolest se zlepší pokud jsem v klidu v sedě se zvednutyma nohama dlouhodobě užívám anopyrin muže se jednat o trombozu ? děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučuji vyšetření u praktického lékaře, protože užívání ANP riziko trombózy nevylučuje.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: