Tromboza

Zajimalo by me jeztlu priznakem trombozy dolnich koncetin muze byt i otok bez zarudnuti a bolest? Dekuji

Odpověď odborníka:

Priznakem časné hluboké trombozy dolnich koncetin muze byt i otok bez zarudnuti a bolest, také pohmatová lokální bolestivost (Homansův příznak).
MUDr. Zdeněk Rezek

MUDr. Zdeněk Rezek
MUDr. Zdeněk Rezek

Specializace: Cévní chirurgie
Pracoviště: Chirurgické oddělení Nemocnice Na Františku Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x